Introductie workshop

Het ontwikkelen van enthousiaste teams gaat over het beïnvloeden van onderhuidse dynamiek. Deze wordt door veel factoren beïnvloed en voelt vaak als ongrijpbaar. Crescendo heeft een methode ontwikkelt die hier meer handen en voeten aan geeft. De methode is gebaseerd op de twee belangrijkste menselijke drijfveren:

  • De behoefte om jezelf te handhaven: Word ik gerespecteerd? Word ik gewaardeerd? Doe ik het goed? Word ik gezien? Hoe zorg ik dat ik overeind blijf? Hoe voorkom ik afwijzing?
  • De behoefte aan verbinding: Het geeft ons energie als we ons verbinden aan anderen, ons eigen talent, een gezamenlijk doel, een hoger doel (zingeving), etc.

In ons gedrag laveren we voortdurend tussen deze 2 drijfveren. Verbinding geeft energie, maar vaak komen we daar niet aan toe, omdat zelfhandhaving onze aandacht opeist.

Workshop:

In de workshop van een halve dag gaan we op basis van dit concept en de ervaringen van de deelnemers onderzoeken hoe de onderhuidse dynamiek het enthousiasme van een team beïnvloedt. Je krijgt een eerste indruk hoe de drijfveren gedrag beïnvloeden en ziet de kracht van het concept. Met de inzichten die je krijgt kun je je winst doen in de praktijk en ook kun je inschatten of het Traject Teamontwikkeling of de Leergang Natuurlijk Leiderschap een goede investering voor je is.

Doelgroep:

De workshop is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met het concept en in het bijzonder voor leidinggevenden die een Traject Teamontwikkeling of Leergang Natuurlijk Leiderschap overwegen.

Data:

De datum van de workshop wordt in overleg met de deelnemers afgestemd. De workshop is van 12u tot 17u inclusief lunch.

Locatie:

In de buurt van Apeldoorn

Kosten:

De workshop kost € 140,- (exclusief BTW)

Persoonlijk gesprek?

Als je een afspraak wilt maken, of meer wilt weten, neem dan contact op.

Neem contact op
Wim Stephanus