Referenties

De diepte in, maar ook praktisch

Ik ben erg tevreden over Crescendo. Voor mijn werk heb ik hier een prachtig traject gehad. Van te voren wist ik niet goed wat ik er van kon verwachten, maar na één gesprek had Wim de kern al te pakken. Erg bijzonder, maar ook heel blij mee. Vervolgens hebben we mooie stappen gemaakt, de diepte in, maar ook praktisch om het direct te verbeteren. Wim is een hele fijne, toegankelijke en enthousiaste man. Heb mij verbaasd over hoe fijn het coachtraject is geweest, dik tevreden!
Meer lezen

Chemie tussen jou en mensen

Het lijkt wel een soort chemische reactie tussen jou en mensen die versnelt tot nieuwe inzichten en dingen leidt. Je doorgrondt waar de kracht van mensen zit, waardoor ze het zelf ook weer zien en daar ook gebruik van gaan maken. Het resultaat van jouw werk is dat mensen beter samenwerken en meer met elkaar delen.
Meer lezen

vanuit respect & positiviteit, vol overtuiging en energie

Wim heeft mij geholpen te snappen wat er in groepsprocessen gebeurt, los te laten wat frustreert en me te focussen op daar waar mijn kracht zit. Niet eerder heb ik iemand ontmoet die dat op deze manier kan, vanuit respect & positiviteit, vol overtuiging en energie. Ik kan Wim dan ook van harte aanbevelen.
Meer lezen

Intrinsieke betrokkenheid en menselijke maat

Wim is een onconventionele, bekwame consultant en coach. Hij luistert en observeert goed en geeft zijn opdrachtgever vooral wat die nódig heeft. Daarbij put hij uit een breed repertoire aan modellen, werkvormen en expertise. Zijn intrinsieke betrokkenheid en de menselijke maat die hij aanhoudt, maken hem tot een mooi mens en een effectief professional. Effectief omdat zijn aanpak altijd leidt tot organische en authentieke oplossingen. Die beklijven het beste.
Meer lezen

Focus op groei van zowel individu als groep

Ik heb Wim leren kennen als een betrokken, warm mens die snel verbinding maakt. Ik heb gezien hoe hij in sessies zowel kan focussen op de groei van het individu als op de groei van de groep. Met zijn empathisch vermogen helpt hij mensen om de pijn van het oude achter zich te laten, terwijl zijn hoge energie en enthousiasme mensen vervolgens ook inspireert om de weg in te slaan naar de nieuwe toekomst. Dat maakt Wim tot een bijzonder prettige collega om mee samen te werken.
Meer lezen

Geraakt en geholpen in voorwaartse stap

Twee en een half jaar geleden is mijn eerste kennismaking met Wim geweest. Toendertijd wist Wim een afdeling te laten bewegen en een impuls te geven aan de mensen op een manier zoals alleen Wim dit kan. Hij creëert verbinding, laat je nadenken, geeft je inspiratie en doet dit op een authentieke manier. Weet hierin groepen te raken maar ook zeker individuen. Vanuit deze prettige manier van samenwerken heb ik Wim ook verbonden aan mijn huidige afdeling.
Meer lezen

Persoonlijk gesprek?

Als je een afspraak wilt maken, of meer wilt weten, neem dan contact op.

Neem contact op
Wim Stephanus