Wie is Crescendo?

Enthousiasme en doelgerichtheid maken het leven leuker en zijn de belangrijkste ingrediënten voor succes. Ik maak dat graag bij mensen los. Al vaak heb ik mogen zien hoeveel energie er vrijkomt als mensen gaan doen waar ze in geloven! Ik vind het belangrijk om daarbij naast mensen te staan en samen de uitdaging aan te gaan. Ik observeer, stel vragen, maak bewust, waardeer, reik het andere perspectief aan, ben scherp, ben mild, maar bovenal: ik maak altijd bespreekbaar wat er onderhuids gebeurt en belemmerend werkt. Ook als dat spannend of ongemakkelijk is. Mijn ervaring is dat mensen vervolgens uitstekend in staat zijn om de toekomst zelf daadkrachtig vorm te geven. Als mensen dan gaan stralen en teams “in the flow” komen kan ik daar enorm van genieten.

In 2007 heb ik ervoor gekozen om mijn hart te volgen en ben ik organisatiepsychologie gaan studeren. Een schot in de roos en inmiddels werk ik al jaren als organisatiecoach. Samen met Nelleke en onze drie kinderen wonen we in het prachtige Zutphen. Ik speel piano en maak graag muziek. Ik vertel je graag meer onder het genot van een kop koffie.

Hartelijke groet,

Wim Stephanus

Persoonlijk gesprek?

Als je een afspraak wilt maken, of meer wilt weten, neem dan contact op.

Neem contact op
Wim Stephanus